英会話教室TOP教室を探す 英会話リンゲージ新橋校 新橋校ブログアメリカの伝統的な南部料理:ソウルフード

アメリカの伝統的な南部料理:ソウルフード

こんにちは!新橋校講師のTabithaです。
今回はTraditional Southern Cuisine in America: SOUL FOODについて紹介します!

America is a fairly new country and the first citizens were immigrants from other countries.
Because of this, the cuisine in America is a mixture of other country’s dishes and varies widely across the states.
In this blog, we will learn about America’s southeastern cuisine, also known as “Soul Food”.

アメリカはかなり新しい国で、一番初めの国民は他の国から来た移民です。
その為、アメリカの料理は他の国の料理とのミックスであり、州ごとにいろいろな変化をしました。
今回は、“ソウルフード”として知られてもいるアメリカの南部料理について、学んでいきましょう。

What is “Soul Food“? ソウルフードってなに?

Soul food is an ethnic cuisine that was originally prepared by African Americans of the Southeastern United States.
At the start, soul food was heavily influenced by African and Native-American traditional cuisines.
It is common in states with a history of slave-based plantations, such as Louisiana, Georgia, North Carolina, Florida, etc. and its influence can be seen as far as Texas and Virginia (further away from the southeast).

ソウルフードは民族的な料理で、元々は米国南東のアフリカ系アメリカ人によって作られました。
最初のころ、ソウルフードはアフリカ人とアメリカ先住民の伝統的な料理にとても影響を受けました。
ルイジアナ州やジョージア州、ノースカロライナ州など、アフリカから連れてこられた労働者が農園を耕していたという歴史のある州では一般的な食べ物です。また、テキサスやヴァージニア州でも、同様の影響が見られます。(南東から遠く離れているが)

Native-American Influence アメリカ先住民の影響

The Southern Native-American influence on soul food is very powerful.
Corn is a major ingredient used in all Southern Native-American food, and it was incorporated into soul food which inspired some of its most essential dishes.

南の地域に住むアメリカ先住民が、ソウルフードに及ぼした影響はとても強力です。
トウモロコシは、全ての南に住むアメリカ先住民の食べ物に使われる代表的な原料です。
ソウルフードとして最も欠かすことのできない料理のいくつかにも、先住民の影響の一部としてトウモロコシが使われています。

The Southern Native-Americans hunted their local game and ate meats from opossums, rabbits, squirrels, and especially deer.
When they prepared the meat, they used the entire animal. Aside from the meat, they also ate the organ meat such as brains, livers, and intestines.
This tradition continued into soul food with a number of dishes such as chitterlings, commonly called “chit’lins” (fried small intestines of hogs), livermush (made from hog liver), and pork & brains.

南に住むアメリカ先住民は狩猟をし、オポッサムやウサギ、リス、そして特に鹿のお肉を食べていました。
調理したものなら、彼らは全ての動物のお肉を食べました。お肉とは別に、彼らは脳や肺、腸のような臓器までも食べていたのです。
chitterlings(豚の小腸を用いた料理)一般的に“chit’lins”と言われているものや、livermush(豚の肝臓を用いた料理)、そしてpork & brains(豚の脳を使った料理)など、ソウルフードの伝統は今も続いています。

Some Southern Dishes You Need To Try! 南部の料理にトライ!

If you are able to visit any of the Southern states of America, be sure to try out some soul food.
It’s some of the tastiest food in America, but be careful because it’s definitely not the healthiest.
Here’s some examples of some of the most common soul food dishes.
Would you try pickled pig’s feet?!

もしあなたが、アメリカの南部のどこかに行けるのなら、いくつかソウルフードに挑戦してみてね。
アメリカで一番美味しい食べ物のひとつなんですよ。でも、全く健康的ではないから気を付けてね。
これが最も一般的なソウルフード料理の例です。
あなたも豚足料理に挑戦してみますか?

アメリカの伝統的な南部料理:ソウルフード