銀座有楽町校へ統合いたしました。

オンライン英会話も選べる!

Norwegian food

Hi! Today I will tell you a little bit about Norwegian food.
Norwegian food is not so popular abroad so I think it will be fun to tell you about it!

こんにちは!今回は、ノルウェーの食べ物について少し紹介します。
ノルウェーの食べ物は海外ではあまり知られていないので、それを紹介するのが楽しみです!

What is Norwegian food? ノルウェーの食べ物ってどんなの?

Scandinavian food or Norwegian food usually consist of Sea food like lobster, crab, salmon, cod etc.
Meat is also popular and is usually lamb, reindeer and even moose!
The food traditions are very different in Norway from the North to the South.
In the North, the food is more traditional and they eat more fish.
In the capital city Oslo, you can get any food from most countries in the world but the most popular restaurants are traditional Scandinavian food.

スカンジナビアの食べ物やノルウェーの食べ物は、通常ロブスターやカニ、サーモン、タラなどのようなシーフードから成っています。
お肉もまた人気で、通常はラムやトナカイと、さらにヘラジカも食べられています!
ノルウェーでは、食文化は北と南で全く違うんです。北では、食べ物はより伝統的で、魚を好んで食べます。首都のオスロでは、世界の多くの国からの食べ物を手に入れることが出来ます。しかし、最も人気なレストランは伝統的なスカンジナビアの食べ物なのです。

Modern Norwegian cuisine is very influenced by its traditional background but now includes Pasta, pizza and tacos and similar food.
In modern times, its actually common to have “taco Fridays” on Fridays.
This means the family will gather around the tv and have tacos for dinner.

現代のノルウェーの料理は、伝統的な背景にとても影響を受けていますが、現在はパスタやピザ、タコスなどのような食べ物も含むのです。
現代では実際に一般に、毎週金曜日に“タコフライデー”というものがあります。これは、テレビの周りに集まりお夕飯に家族でタコスを食べるというものです。

Meatballs and sausage are also very popular dishes.
The meatballs are bigger then the Swedish ones that are usually small.

ミートボールとソーセージもまたとても人気な料理です。ミートボールは、通常は小さなスウェーデンのものよりも大きいです。

Traditional Norwegian dishes

Pinnekjøtt (stick meat) is a very popular dish usually served in Christmas time.
It is a main course dinner dish of Lamb or mutton served with pureed swede and potatoes, beer and akevitt (alcohol).
The national dish of Norway is Fårikål (mutton stew).
It’s a very simple preparation but it tastes amazing: cabbage and mutton is layered in a big pot along with black peppercorns, salt, covered with water and simmered until the meat is very tender.
Served with potatoes on the side.

子羊のリブは、通常クリスマスの時期に出されるとても人気な料理です。これは黄色いカブのマッシュやポテト、ビールやアクアビットというお酒と共に、ラムやマトンのメインコースのディナー料理に出されます。
ノルウェーの郷土料理は羊肉とキャベツのシチューです。これはとてもシンプルな味付けですが、食べてみると驚きます。大きな鍋にキャベツとマトンを層にして入れブラックペッパーや塩で味付けをし、漬かるくらいの水をいれます。お肉が柔らかくなるまで煮込みます。サイドにポテトをのせれば完成です。

Norway is known for its salmon. Norway exports lots of salmon (especially to Japan). You can find Norwegian salmon in the grocery stores in Japan, it usually costs a little bit more than the regular salmon.
Many sushi restaurants also serve Norwegian salmon. The most popular Salmon dish in Norway is smoked salmon.
Smoked salmon exists traditionally in many varieties, and is often served with scrambled eggs, dill, sandwiches, and mustard sauce.

ノルウェーはサーモンとして知られています。ノルウェーはたくさんのサーモンを輸出しているのです。(特に日本に)
日本のスーパーにはノルウェー産のサーモンがあります。それは通常、一般的なサーモンよりも少し値段が高いです。多くのお寿司屋さんもまたノルウェー産のサーモンを提供しています。
ノルウェーの最も人気なサーモン料理はスモークサーモンです。スモークサーモンはたくさんの種類の中で伝統的に存在しています。そして、よくスクランブルエッグやディル(ハーブのような香辛料)、サンドウィッチ、マスタードと一緒に提供されます。

& Coffee

There is a Norwegian coffee shop in Tokyo near Shibuya called “Fuglen”.
Its very popular and has great reviews. I recommend you to go there for some nice coffee and delicious Norwegian snacks / sweets.

東京では、渋谷の近くに “Fuglen” というノルウェーのコーヒーショップがあります。ここはとても人気で、高い評価も得ています。
ノルウェーの美味しいコーヒーやお菓子があるのでぜひ行ってみてください。

Norwegian food

※ブログの内容は記事公開時のものとなります。最新情報は各教室にお問い合わせください。

PAGE TOP

オンラインでもOK!

まずは気軽に無料体験